A korábbi Chelsea menedzser, Bobby Campbell 78 éves korában meghal

A korábbi Chelsea menedzser, Bobby Campbell 78 éves korában meghalt.

A klub játékosai fekete karszalagot viselnek szombati játékban a Stoke Cityben, a Campbell tiszteletére, aki a Chelsea volt felelős 1988-tól 1991-ben, és a klubot a Second Division-tól folytatták először 1989-ben, amikor megkérdezték, hogy kezdődik a top-flight stint, Unibet amely továbbra is a mai napig tart. City City v Chelsea: mérkőzés előnézet Tovább

” A Chelsea Football Club nagyon elszomorított, hogy bejelentette, hogy korábbi vezetője, Bobby Campbell 78 éves korában jelentette be “- mondta a Premier League bajnokai.” A klub minden tagja elküldi legmélyebb részvétünket Bobby családjának és barátainak és a mi játékosaink fekete karszalagot viselnek az ő Unibet memóriájában a mai Stoke-i játékban. “A West London-i klub hozzátette:” A Chelsea nagyon közel áll Bobby Campbell szívéhez, és mindig közel lesz a miénkhez. “Facebook Twitter Pinterest Bobby Campbell a Roman Abramovich mellett Stamford Br november 2012-ben.Fotó: Daily Mail / Rex Shutterstock Campbell kezdte pályafutását a Liverpool helyi oldalán, mielőtt a Wigan Athletic, a Portsmouth és az Aldershot csapatával lépett volna.

és a Queens Park Rangers, az Arsenal és a Fulham edzői stábjaira is felkerült. A Craven Cottage 1976-ban elnöke volt, és 1980 októberéig szerepelt, olyan játékosok Unibet mellett, mint George Legjobb és Bobby Moore.További menedzseri varázslatok következtek a Portsmouth-lal, majd a Chelsea-szel együtt, az Aldershot és a QPR szerepével.

A Campbell más klubjainak szombati idején szurkoltak. “Mindenki a Fulham Football Clubban szomorú volt, hogy megtudja a korábbi vezető Bobby Campbell átadását” – olvasható a Chelsea szomszédai nyilatkozata. “A Fulham gondolatai Bobby családjával és barátaival vannak ebben a szomorú időben.”

Portsmouth tweetelt: “Szomorodtunk, hogy megtudjuk a korábbi Pompey játékos és manager Bobby Campbell #RIPBobby halálát”.

Az Arsenal kiküldte: “Mindenki az Arsenalban Unibet fogadási bónuszt elküldi a gondolatait és kívánja a korábbi Bobby Campbell egykori edzőjének családját és barátait szomorú halálát követően.”

szomorúan hallotta, hogy Bobby Campbell korábbi asszisztens vezetője 78 éves korában meghalt. “

Rate this post