A vereség a Real Zazova nagy, tíz perc horror, pusztítás toughs és Baleův

Valencia mellett új edző Vore fokozatosan emelkedik a táblázat alján, most is adunk az exkluzív klub. Megnyerésével 2: 1 lett csak a második csapat a szezonban, hogy az ellenkezőjét bizonyította szuverén Real Madrid vívott vereség. Bár a Real nagyrészt ő diktálta a tempót a mérkőzés, amitől a földre desetiminutovka kezdeti rémület.

szerda dohrávka 16. fordulóban a spanyol La Liga hozott egy nagy meglepetés, a Real Madrid csak a második alkalommal a szezonban a bajnokságban esett. Sevilla után érett Valencia, hála a hihetetlen hatékonyságot A mérkőzés elején.

Egy egyszerű képlet legyőzésének óriás választotta hazai labdarúgók. Túlélni a nyomást, majd nyomja meg a szakadár. Ez pontosan mit sikerült már a 4. percben, amikor 1x bet a napsütéses napok a kanyar hit Simone Zaza.Olasz Forvard kölcsönzött Juventus szerezte a második gólt, a jersey „denevérek”.

 

 

Ingatlan forrázás, hogy megfelelő esélyt kap körül a huszadik percben dvougólového hiány. Karim Benzema, aki többször 1xbet bónusz is sikerült átjutni, mielőtt személybejáró, megpróbálta egy lövés egy nagy távolság.A kapus Alves de se nem éretlen, sem Cristiano Ronaldo, aki megpróbálta a későbbi hatályos lábléc.

 

A vereség a Real Zazova nagy, tíz perc horror, pusztítás toughs és Baleův 5.00/5 (100.00%) 1 vote