Bet365 sportfogadas online

Ez a fogadási társaság Gibraltáron 1999 óta játszik szerencsejáték-engedélyt, és eredetileg az észak-európai időjárási viszonyokra összpontosított. Azonban fokozatosan az egész kontinens jelenlegi piacának egyik vezető fogadási társaságává vált.

Website Bet365

A weboldal formátuma nagyon felhasználóbarát és professzionális. A legfrissebb sporthírek, valamint a közelgő sportesemények széles felhasználói beállításokkal. Nyilvánvalóan az összes bónusz feltétel is feldolgozásra kerül.

Bónusz 100 € – Bet365 Regisztráció!

A fogadási lehetőségek lefedettsége nagyon jó, az Expekt erős oldala főleg a futball, a jégkorong és a tenisz. Nem kínálja a legmagasabb fogadásokat a piacon, de rendszeresen a fogadási irodák tetején lévő fogadások összehasonlítása után található. Az időjárás, amely az ázsiai hendikepeken is fogad, biztosan várom a saját kategóriájukat.

Bet365 fogadási szint

A fogadási esélyek átlagosan 6-7% között vannak (a fogadás szintje 1,87 és 1,87 között van). A magasabb fogadási arányok a tengerentúli sportokban és az északi ligákban is megtalálhatók. Természetesen népszerű futballversenyeket is találsz, mint például az angol Premier League, a francia Ligue 1 és a német Bundesliga. Sok sporteseményben nagyon érdekes fogadást találsz, ami azt jelenti, hogy az Expekt az egyik legjobb fogadási oldal. Mindenesetre meg kell fontolnia, hogy szeretné-e az Bet365 számlát.

Regisztráció az Bet365

A kezdők számára is nagyon könnyű a fogadás. Kattintás után meg kell adnia az alapadatokat, és ha bármilyen probléma van a regisztrációval, akkor biztonságosan használhatja az online ügyfélszolgálatot (természetesen német nyelven is).

Kifizetések és visszavonások

A regisztráció és regisztráció után kattintson a “befizetés” gombra, ahol különböző lehetőségek találhatók: betét a Skrill-lal (nagyon ajánlott), hitelkártyák, bankárok, Ukash, banki átutalás. A fogadások széles körű szolgáltatásokat kínálnak a játékosok számlájáról történő pénzátutaláshoz. Ha a WebMoney-t használja, ezt is elfogadhatjuk.

read more: http://hu-bonusz.com/bet365

Rate this post