Dél-afrikai Justin Harding üdvözli a Tshwane Open vezetését

Dél-afrikai Justin Harding a “zavaró” pillanatot a legtöbbet hozta ki, hogy egy lövésbe kerüljön, amikor a hazai játékosok uralták a Tshwane Open megnyitókörét. Harding öt utolsó nyolc lyukából A Pretoria Country Club-nál, ahol egy hét alatt 63-at regisztráltak a honfitársaikkal Anthony Michael és Theunis Spangenberg hat és öten.

A dél-afrikai játékosok összesen 10 , A Jaco van Zyl négy részen, és a védekező bajnok George Coetzee egy 11-es csoporttal, amely két részből állt, amelybe beletartoztak a skót trió Jamie McLeary, Andrew McArthur és Scott Henry. A világ No509 Harding , Aki a 18-án végigcsinálta a 30-as kilenc kilencet, elmulasztotta a legutóbbi három turnéját, és azt mondta: “Nagyon szupermodáltam.Az elmúlt pár eseményen küzdöttem, így ez a bizalom. Úgy éreztem, mintha Bet365 sport fogadás szépen megütötte volna, bár eléggé elakadt az utolsóig – olyan helyzetbe kevertem, amely egyébként nem volt túl jó. Így volt egy jó módja annak, hogy befejezze a napot.

“Volt egy idő, mivel ott voltam ott az egyik ilyen esemény, így ez egy jó érzés. Csak azt fogom tudni, hogy talán meg tudom-e tartani.

“Úgy érzem, mintha elég szépen ütöttem volna, legalább a vezetővel vezetett a hajóútra, ami jó.Hiányoztam néhány vasalást a pólóról, de ez megtörténik. ”

Spangenberg, aki a világon 1082-es helyet foglal el és csak négy félúton csökkentette 19 korábbi európai turné szerepét, 31-én, és a 12., 15. és 17. évadban a birdie-kkel tizedik tizedesből nyert vissza.

A 32 évesnek kedden kellett kvalifikálnia, hogy biztosítsa Bet365 mobil helyét a versenyen, A közeli Woodhill Country Clubban hat-under-par 66-at láttam, amikor 120 játékos nyerte össze a 15 foltot.

“A labdát jól ütöttem, és a játék szilárdnak tűnik Ben volt benne, hogy bejött ezen a héten, és nem kétséges magamban, mind a selejtezőn, mind a mai első fordulóban “- mondta.” Eltettem a két lövést 10-re, és miután kezdtem egy kicsit A tizenegyedik rendetlenségben végül felszaladtam a parnek, hogy megtartsam a lendületet, de sok helyet értek el a pályákon, és a puttokban gördültem. ”

Az egykori Masters bajnok Charl S A chwartzel, aki online sportfogadás kihasználta Rory McIlroy végső fordulóját, hogy megnyerje Augusta 2011-ben, két utolsó öt lyukából kettőt csapott be egy első párhuzamba 71-ben az első megjelenésében, mióta kilencedik lett a Nedbank Golf Challenge-ben december 6-án .

Rate this post