Everton Roberto Martínez támogatja a Manchester Unitedet, hogy vállrándítsa a “csuklás”

Roberto Martínez az Everton Manchester United elleni kiváló rekordját játssza le – az elmúlt három találkozót a Goodisonban nyerték meg, ami a Sir Alex Ferguson utolsó szezonalját megnyitó vereségből nyerte el azt állítva, hogy a történelem nagyon Kevés, amikor a legmagasabb Unibet oldalak játszanak egymással.

Hasonló okok miatt az Everton menedzsere sem fordít túlzott figyelmet az Egyesült utolsó eredményére sem, leírva az Arsenal 3-0-as csalóját “csuklásként”.

Louis van Gaal úgy tűnt, hogy az ő taktikája vagy a válogatása rossz az adott alkalom, felfedve Bastian Schweinsteiger és Michael Carrick az Arsenal üteme közepén, bár Martínez úgy véli, hogy a United manager most jó ötlet a legjobb oldalán.Az Evertonhoz Unibet hasonlóan egy olyan beállítást fognak létrehozni, amely tartja a labdát, és egy páciens, birtokos játékot játszik.

“United most úgy tűnik, hogy megértette, mi a menedzsere, a koncepció világos – mondta Martínez. “Az új menedzserük alatt egy ideje változtattak a változásokon, de most már megvan a sikeres induló XI, és bár az első félórával az Arsenal elleni küzdelem egy kicsit csalt, ez a bajnokság.John Stones állítólag visszatér az Everton hazai meccsére a Manchester United ellen. Bővebben

“Azt hiszem, fontos tiszteletben tartani a jelenlegi United-t, de ugyanúgy tudni fogják, hogy mi is képesek vagyunk rá. Amikor a nagy oldalak meglátogatják a Goodison-t, a hangulat felemelkedik, és a játékosok reagálnak.Amikor a tömeg benyúlik, úgy érzed, hogy Unibet minden kihívással megbirkózhatsz. ”

Bár a klubok között vannak nyilvánvaló különbségek a bevételek és a kiadási hatalom között, a vezetők sokkal gyakoribbak, mint gondolnák. Martínez megpróbálta kölcsönözni az Anthony Martial-t, majd a Monaco-t tavaly januárban, de visszautasította, és az Everton inkább Lacina Traoré-val érkezett.

A technikai játékosok és a labda csodálatán kívül a Martínez a Van Gaal lelkesedését Wayne Rooney-nak tartja, mint az oldal fókuszpontját. Még Wayne Rooney is, aki küzd a célokért és a fitnessért.Az Egyesült kapitány elszalasztotta mindkét Anglia mérkőzését a nemzetközi szünetben, és nem szaladhat meg időben, hogy szembenézzen korábbi klubjával, és a távollét megkönnyebbülést jelentene az Everton menedzsernek.

“Bárcsak Wayne a gyors helyreállítás, de Everton nézőpontból inkább azt szeretném, ha nem játszana “- mondta Martínez. “Azt hiszem, az Egyesült erősebb csapat, Unibet amikor az oldalán van, még akkor is, ha nem jut el a célok közé. Ha Rooney játékot nézed, rájössz, hogy sokkal többet járul hozzá a gólszerzéshez, ez csak része a játéknak. Ő vezetõ a pályán, láthat egy passzt és helyet talál. Teljesen megértem, miért akarja Louis van Gaal kapitányozni.Kiemelkedő labdarúgó. ”

Ezzel elkerülhetetlenül Martínezre megkérdezték, vajon szeretné-e Rooney-t egy Everton-ingben visszamentelni egy olyan kérdésre, amire a menedzser úgy döntött, hogy elnevette magát. “Nem tudom, hogy van-e még több beszámoló” – mondta, utalva Rooney visszatérésére Goodisonra, hogy megjelentek Duncan Ferguson augusztusban tett nyilatkozatában. “Ő a Manchester United kapitánya, és tiszteletben kell tartanunk.” Martínez a következő napon dönt majd arról, hogy John Stones elegendő mérkőzést mutat-e az Egyesült ellen.A védő elmulasztotta az Everton utolsó két mérkőzését, és nem tudott csatlakozni Angliába térdkárosodás miatt, de mostanra már a csapat többi részével is kiképzett. – Medikusan, jól van – mondta Martínez. “Ha készen áll arra, hogy egyenesen egy fontos játékba kerüljön, nehezebb megítélni, de van esélye.” Martínez felhívhatja Seamus Colemant, miután a teljes visszalépés a Írország a hétvégén.A menedzser esetleg bosszantotta volna, ha a játékos súlyosbodott a hamstring sérülésén keresztül, mert túl gyorsan sietett, bár bármi gond nélkül Unibet érkezett a Lengyelország elleni mérkőzésen, úgy érezte, hogy a játék ideje hasznos lesz, ha készen állnak a Unitedre. – A Seamus bónusz – mondta Martínez. “Ahhoz, hogy a 90 perces övéhez illeszkedjen, máris fantasztikus számunkra.”

Az egyik Everton játékos az Egyesült ellen fogott, Ross Barkley, valószínűleg a legjobb angliai előadó a két legutóbbi nemzetköziben.

Martínez épp most sürgette Roy Hodgsonot, aki úgy tűnik, nem tudja eldönteni legjobb pozícióját, bárhová ragadni, de csak győződjön meg arról, hogy játszik, úgyhogy alig látszik, hogy Everton pihentette. “A Ross legjobb pozíciója a pályán van” – mondta Martínez. “Ha ilyen kiváló tehetséged van, akkor csak egy csapatba kell beillesztened.Nyilvánvaló, hogy szenzációs kilátása van, és egy kicsit meglepődtem minden olyan hivatásban, amelyet Angliában az előadások vonzottak. Láttuk, hogy Ross a szezon első napjától az Everton-be ütközik. ”

read more: uni-hu.com

Rate this post