Owen Burrows starter ny karriere på Newmarket med Mustajeer i Feilden

Det kan være kaldt og dyster på Newmarket Heath i midten av april, men for en tilhenger av flat racing er det ingensteds bedre å være på den første dagen i Craven-møtet.Det er en potensiell gruppehest i hver tur som sommerkoden begynner å gni søvn fra øynene, og tirsdagskortet er det første steget på en sti som fører til klassikere, kongelig møte og en serie sommerfestivaler.

I øynene til de som er betalt for å fremme sporten, er vinnere på Craven-møtet ikke gode nok til jockeysmesterskapet, men Feilden Stakes, en av funksjonene på møtet, var god nok til Golden Horn da han laget en vinnende sesongbasert debut for 12 måneder siden. Han fortsatte å vinne Derby og Arc, og selv om tirsdagens fire-løper fornyelse er usannsynlig å inneholde en kolbe av like kvalitet det vil markere Et betydelig øyeblikk i Owen Burrows embryonale treningskarriere, som tok over Start spillingen nå Bet365 lisensen på Kingwood House Stables i Lambourn i år fra Barry Hills, en av de mest vellykkede trenerne de siste 40 årene. Burrows, 41, var tidligere assistent til Sir Michael Stoute i Newmarket, og vil saddle sin fi Første gang på turf når Mustajeer, en jomfruvinner på kurset i september, går til innlegget til Fielden.

“Hvis han kunne gjøre halv så vel som Golden Horn, ville jeg være glad,” Burrows Sa på mandag. “Han vant pent på baksiden i fjor, og fysisk har han gjort det veldig bra om vinteren.

” Jeg kan ikke vente på sesongen til å starte.Jeg vil ha i underkant av 50 hester en gang alt er i, og en ganske splittet mellom to-åringer og eldre hester.Du kan bare drømme om å starte med et lag som dette, det er en veldig privilegert posisjon å være med. “Barry trente umpteen Group One og Classic-vinnere, og selv om han har fått baksetet nå, er han alltid på På slutten av telefonen kommer han og ser på arbeidet, og jeg er sikker på at hvis jeg trenger litt råd, vil han være der. “Gleneagles forkortes som 2000 Guineas favoritt etter Faydhan flop Les mer

Massaat, som ble ferdig med andre bak Air Force Blue, den varme favoritten til 2000 Guineas, i fjorets Dewhurst Stakes vil også være på Newmarket tirsdag, men bare for en løpebane galopp før Classic denne måneden.

P> “Massaat er en veldig spennende hest, og han er vår flaggbærer, men det er også Mustajeer, og [Derby entry] Muntazah, Bet 365 bonuskode som var tredje i Royal Lodge.Jeg gleder meg til å sette ham på tur, sa Burrows.

“Guineas vil fortelle oss hvor du skal dra med Massaat. Noen har spurt om han vil være en kilometer, men jeg vil bli veldig overrasket om han ikke gjør det, og han kan bli litt lenger. “Burrows kjører også Fawaareq (5.05) i Alex Scott Maiden Stakes og sønn av Invincible Spirit setter standarden på et felt som inkluderer flere uklanderlig oppdyrkede nykommere.Mustajeer kan imidlertid undergrave den større opplevelsen av Ventura Storm (3.55), som var opped til Group One for sin siste start i fjor.

Richard Hannon, Ventura Storms trener, har realistiske prospekter for en Dobbel i funksjonshendelsene som Illuminate (4.30), løperen bak Lumiere i sesongens Group One Cheveley Park Stakes, er en sterk utfordrer for Nell Gwyn Stakes, et løp han vant i forrige sesong med Osaila.

more info: http://uni-no.com/bet365

Rate this post