Palac și Kindl au marcat de două ori, Voráček a lovit victoria în raiduri

In předehrávaných meciuri program de sâmbătă NHL hochei a fost introdus în liderii acțiune al Conferinței de Est și de Vest și ambele coincidență a căzut 2:. 3 după lovituri de departajare

insularilor învins casa din Washington și Nashville, care, în plus față de domniile Conferinței de Vest suveran și întreg NHL, au luat doar un punct din Philadelphia. Flyers luptă să reînvie speranțele unei play-off, înainte de duel cu Predators rozjetými, cu toate acestea, a căzut de două ori la rând și, recent, chiar cu Buffalo ultima.

împotriva șefului competiției pe echipe, dar a scos. Primul duel a fost o stea după ce a câștigat 3: 2 după loviturile de departajare a declarat pedeapsa autorului diferential Jakub Voráček (timp de gheață: 18:27 +/-: -1, 3 fotografii).În plus față de cel mai productiv Cech sezonul curent într-un schimb de focuri la domiciliu împotriva lui Pekka Rinnemu împins chiar Wayne Simmonds.

Productivitatea de masă, dar 61bodový Voráček alte companii adăugate și a scăzut deja în poziția în curs de desfășurare a cincea după ce a preluat recent căpitanul Islanders John Tavares (62 de puncte). Pe lângă el, înainte de Kladno discipol încă 61bodový Alex Ovečkin, 63bodový Patrick Kane din Chicago, iar noul lider este o instanță de înregistrare Ovechkin de la Washington Nicklas Bäckström va câștiga 64 de puncte.

Palát în culorile Tampa Bay a marcat golul treisprezecea și a paisprezecea în sezon și a marcat în al patrulea meci din spatele.În total în acest an, a adunat paisprezece goluri și treizeci și două asistă 46 de puncte și a pierdut doar două puncte în al doilea jucător cel mai productiv în liga Cehia Jiri Hudlera.

Împotriva Arizona, douăzeci și trei nativ de Frýdek-împins primele 27 de minute, când a reușit să treacă pe linia albastră ofensivă în joc și a egalat la 1: 1 cu o pușcă. În 44 minute, el a marcat golul victoriei, când a profitat de adversarului schimbare incorectă, am trecut de apărătorii și portari în fața Smith a crescut la 3: 1 pentru fulgere.Deși acasă apoi posibilitatea de a reduce, dar cinci secunde înainte de sirena finală a confirmat victoria de la Tampa gălbează joc de putere in poarta goala Steven Stamkos.

în ciuda potenței sale Palat, după un meci de fotografiere nu a strălucit în mod special. „Trebuie să joace mai bine. Astăzi nu a prezentat cea mai bună performanță. Dar am câștigat următoarele două puncte pe teren adversarului, contează în mod evident „, a declarat atacantul ceh. „Știm cu toții că problema noastră este jocul de putere, astfel încât atunci când le-am dat astăzi două goluri, putem transforma un pic pentru a respira mai bine.“

Două goluri într-un singur meci Kindl șase sezoane în NHL nu li se acordă, acum ea a făcut-o în spațiul de doar 45 de secunde.În Dallas la Detroit focuri cu douăzeci și opt de bek puse în aplicare la începutul celei de a treia perioade, care a șters de două goluri deficit Red Wings și în comparație cu 4: 4a Stele Acasă apoi și cu două asistă ALESE Hemského luat înapoi în dvougólového plumb, dar oaspeții face din nou, cifra de afaceri, apoi a terminat după 36 de secunde elongație un alt apărător Niklas Kronwall.

Kindlův dvougólový seara a fost cu atât mai remarcabil faptul că a petrecut primul meci după o pauză de două luni cauzată de rănirea cotului. “Nu te voi mint, nu a fost o mare performanță astăzi. Dar victoria este o victorie “, a spus Kindl, care a pierdut 20 de partide. „Pe durata pauzei, înainte de a treia perioadă, ne-am gândit că ne-am ciocnit două goluri rapide și pe care le putem da la fel de bine.Și asta sa întâmplat. “

Coechipierii lui au vorbit, de asemenea, critic. “Astăzi nu am făcut atât de mult. Avem multe de îmbunătățit. Dar am avut noroc, ne-am întors de două ori și în cele din urmă am obținut două puncte “, a declarat golferul echipei Kronwall. “Nu am jucat bine, adversarul nostru a fost mai bun. Am câștigat cu noroc „, a spus Pavel Dacjuk.

Conform statisticilor istorice, Detroit este prima echipă după 81 de ani, care de două ori în a treia perioadă împins adversarului plumb două gol și în cele din urmă a câștigat. Ultima dată când o piesă similară a reușit în ianuarie 1934 împotriva Toronto, Ottawa.

ob de obiectiv la fiecare trei jocuri, este norma, care în luna februarie îndeplinesc Tomáš Plekanec.Sâmbătă a lovit acasă în poarta goală în timpul rivale Unibet bonus pariuri fara depunere de putere-play sigilate câștiga Montreal 3:. 1 peste Columbus, la care a pus bazele deja în prima perioadă, cu două goluri Max Pacioretty, cu 29 de lovituri de golgheter, cu 52 de puncte de jucător cele mai productive Canadiens

de la jucători de hochei cehi sâmbătă au marcat mai multe goluri Dmitrij Jaškin și Michael Frolík, nici unul dintre ei, dar nu a împiedicat înfrângerea echipei sale. Jashin a încetinit doar în a treia treime. Louis 2: 4, Pittsburgh, Frolíková împușcat a câștigat cel puțin un punct Winnipeg, care a învins 3:. 4 în prelungiri Toronto

O șansă de a sări în primele opt în tabelul Conferinței de Est a ratat din Florida, care a pierdut 1: 4 din Ottawa. Milan Michálek a câștigat două goluri ale senatorilor.Pierderea playoff din contra, a redus din nou „diavoli“ din New Jersey, care cu trei goluri în prima perioadă bate 3:. 1 Carolina, a marcat o treime victorie la rând și pentru a opta Boston a pierdut opt ​​puncte

Duel NHL între San Jose și Los Angeles, jucat pe stadion, care este standul de origine al Ligii San Francisco de fotbal american NFL.

printre cele opt ales in conferinta de Vest a venit avocatii Stanley Cup de la Los Angeles, care, California derby jucând în aer liber 2: 1 San Jose și prelungind meciul câștigător șapte serii. Dimpotrivă, „Rechinii“ a pierdut pentru a opta oară din ultimele unsprezece jocuri și a căzut pe poziția a noua.

Duel în stadion, care este standul de origine al San Francisco Liga fotbal american NFL, urmărit de 70.000 de spectatori.Unul dintre eroii serii a fost atacantul slovac Marián Gáborík care a marcat golful câștigător în minutul 45.

Palac și Kindl au marcat de două ori, Voráček a lovit victoria în raiduri 5.00/5 (100.00%) 1 vote