A Brisbane Roar továbbra is veretlen futást folytat, ahol a közép-parton győzött győzelem van

Ők harcoltak, de Brisbane láttam egy lelkes Central Coast 2-1-et, hogy a harmadik lett az A-League-asztalon, és kilenc legyőzte a legyőzhetetlen csíkját. tovább Perth-ben További információ

Dimi Petratos lenyűgöző szabadrúgása és Jamie Maclaren hatodik célja a szezonnak elég volt ahhoz, hogy a tomboló Roar ugráljon a Melbourne városából, és egyenlő pontokon üljön a második helyezett Melbourne-győzelemmel. a tengerészek kilencedik.

A Central Coast Stadion vasárnapi versenye sokkal jobban elnyelődött, mint a javasolt eredmény, mivel két éhes csapattal, akik tapasztalattal rendelkeztek, a karácsony vége előtt három pontot értek el.

Az esélye 20 perc múlva életre keltette a játékot.A Jack-Hingert csapata megütötte az egyeneset, miután egy nagyszerű futás után a Maclaren Paul Izzót a Mariners kapus kényszerítette, hogy mentse.

A Central Coast gyorsan válaszolt, Connor Pain pontosan keresztezze, hogy a gólszerző Roy O’Donovan nem tudott teljesen megérkezni, mielőtt Blake Powell áthúzta a szélső fejlécét.

Bár Paul Okon díjazása erőteljes támadást jelentett, a tapasztaltabb kollégáik gyorsan És amikor Brisbane 33 percen belül kinyitotta a pontozást, semmi sem tudott volna Izzo.A produktív Petratos szakszerűen küldte szabadrúgását, és a doboz szélétől a tökéletes erő és irány közötti mennyiséget összekeverte, hogy egy csúnya labdát a felső sarokba lehessen tolni. Ausztrália Tovább olvasom

De a meccsek után a tengerészek idősebb államfőinek kiváló játékkal játszott. Nick Montgomery mesterséges visszatérő kapitány megkezdte az fogadási bónuszt átmenetet, mielőtt Fabio Ferreira elbűvölte szépen O’Donovan-t, hogy nyugodtan nyissa meg otthonát, miután visszatért a Brisbane Gloveman Michael Theo-ra. elkerülhetetlen következtetés.Egy 76. perces ellenséges támadással érkezett, amely a Central Coast védekező sebezhetőségeit tette ki, és Thomas Broich helyettesítője azonnal hatást gyakorolt.

A kétkori Johnny Warren-mediátor türelmesen várta, hogy Maclaren vezessen , majd a labdát tökéletesen eldobta az útjába egy egyszerű fejléc eléréséhez.

Rate this post