Bet365 sportfogadás bónusz

Bet365A Leicester szurkolói csoport, az Union FS, csak öt perccel később elmulasztja bejutni a földbe, amikor tiltakozik az újbóli átütemezésről szóló döntésben, amely korábban szombat dél felé volt. Megkérdezték az Bet365 otthoni rajongókat, hogy csatlakozzanak hozzájuk, de Wenger azt mondja, hogy ilyen nyilatkozatokat kell tennie a meccs megkezdése előtt.

“Mindenki ott van, amikor a játék elkezdődik” – mondta Wenger. “Számomra a játék öröm, és mindenkinek része kell. Tiltakozhat, mielőtt és után, de a játék során azt szeretné, hogy mindenki ott legyen.

“Ez a boldogság pillanat az életedben. Az élet nem minden nap fantasztikus – néha unalmas, néha sok ember számára nehéz.A futball a boldogság pillanata az Bet365 életedben, ezért ne hagyd ki. “Wenger azonban nem hiszi, hogy az üres helyek látványa negatív hatást gyakorolna a csapata ellenére, a kísértés ellenére hogy ezt a következtetést vonja le a Liverpool kétlépéses veszteségéből a Sunderlandba, miután a szurkolók 77. percbeli szünetet tartottak szombaton. Facebook Twitter Pinterest Az Arsenal valószínűleg ugyanazt a csapatot választja, mint Bournemouth.

“Nem szeretném ezt ürügyként használni” – mondta Wenger. “Azt hiszem, ha a játékosok a pályára állnak, akkor a munkára összpontosítanak.Néha nem is tudtam, Bet365 hogy esett-e az eső, vagy sem a játék során, mert annyira a játékban vagyunk, hogy nem túl sokat koncentrálsz arra, ami a standokon történik. ”

Wenger hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a helyi támogatók képesek legyenek figyelni csapatukat.

“A rajongókat szurkolóként látom” – mondta. “Valahol azt hiszem, úgy érzik, hogy otthon vagytok és villamos energiát használnak – nincs más választása. A klubba mennek, nincs más választásuk. Ez egy kicsit olyan, mint a hitük. A labdarúgás az utcán indult, a Bet365 klubokat építő és a helyi helyekről érkezők számára.Azt akarja, hogy a stadion körül élők képesek legyenek a játékra menni. ”

A jegyárakról való pontosabban szólva Wenger azt javasolta, hogy a Premier League helyzete különbözött a tengerentúli partnerektől, és elmondta, hogy az Arsenal maguk a szurkolók egy tisztességes ajánlatot kínáltak a piacon.

“Nem hiszem, hogy ugyanazon a szinten vannak a külföldi klubok,” mondta Wenger. “Például a Bayern München egy eurót fizetett a földért, míg 128 millió fontot fizetett a miénkért. Franciaországban semmit sem fizetnek a stadionért, semmiért semmiért a karbantartásért. Mindent magunkra fizetünk, így több bevételre van szükség.Igaz, hogy több televíziós bevételt Bet365 kapunk, azaz a közönség és a siker, de ugyanakkor a piacra nehezedő fizetés a magasabb áron fizető játékosokért fizet.

összehasonlítások. A legolcsóbb áraink olcsóbbak, mint bárhol Londonban; legdrágább áraink frakció magasabb, mint a többi londoni klub; a leggyakoribb jegyárunk alacsonyabb, mint Angliában. Nem hiszem, hogy hatalmas problémát okoznánk ezen a fronton. “Wenger elvárja, hogy az Arsenal veszi át a Leicestert ugyanazzal a csapattal, amely vasárnap Bournemouthban 2-0-ot nyert, de reméli, hogy a hosszú távú távollét Danny Welbeck alkalmas lesz arra, hogy Bet365 visszatérjen a következő hétvégén a FA Hull City nyakkendőjével.

more bet365 infos: bet365 Magyar ( alternatív link )

Rate this post