Je pomazanje Bet365 Unitedov način zatvaranja vrata Joséa Mourinha?

Umjesto toga, Mourinho je postao svojevrsni konj, koji zaostaje, što prisiljava klubove da djeluju brzo i otkrivaju svoje namjere. Rafael Benítez možda je trajao malo duže, ali zbog spekulacije da Mourinho povezuje s povratkom u Bernabeu i kako bi se pobrinuo da priča ne ide dalje, Real Madrid nije izgubio vrijeme za imenovanje Zinedina Zidana kao trenutnog Bet 365 zamjene. Zinedine Zidane vrh popularnosti ljestvice u Real Madridu Sid Lowe Opširnije

U menadžerskim terminima, međutim, nema više sličnosti između Uniteda i Madrida. Potonji su imali 14 menadžera od početka stoljeća. Ne bi bilo najveće iznenađenje ako Zidane nije dokazao dugoročni uspjeh, jer je kratkotrajnost norma u Madridu.Dok su Engleski klubovi samo treći voditelj u 30 godina, ili četvrti ako netko inzistira na brojanju Giggsova kratkog razdoblja kao čuvara. Ujedinjena vjera u dugoročna rješenja jedan je od razloga zbog kojega oni pružaju kredit Van Gaala koji jedva zaslužuje, a razmišljanje iza kojega se Giggs prepoznaje kao kandidat koji ga Bet365 zamjenjuje jest da, ako sve bude dobro, mogao bi se držati gotovo dok god kao i igrač.

To je uopće teorija. Morate pogledati godine Sir Alexa Fergusona da biste vidjeli zašto United može tražiti dugovječnost i kontinuitet, premda ideja može biti postignuta jednostavnim boravkom u kući ili blizu kuće – kao u prepoznavanju Davida Moysa kao najbližoj stvari klon mlađeg Fergusona – manje je jasan i do sada nepoznat.Pa ipak, iako se oni nisu u potpunosti oporavili od zadiranja posljednjeg nasljedstva, United se čini spremnima da ponovno Bet 365 preuzme iste rizike, ako je Giggs doista novi izabran.

Počnite s najočitijim nekoliko nedostataka, Giggs nema rukovodećeg rodoslovlja. Prije manje od tri godine United je smatrao da je iskustvo Premier lige bilo važnije od europskih postignuća, stoga je imenovanje Moyes, koji je možda bio pogrešan čovjek, ali Bet365 barem je imao 11 solidnih godina u Evertonu iza njega. Sada oni žele dati posao početnicima, što se čini čudnim. Čak je i Zidane imao godinu dana za Castilla, koja može biti Madridov B tim, ali još uvijek je bolja od ništa. Logički govoreći, Mark Hughes, Steve Bruce ili čak Roy Keane Unibet zaslužuju priliku pred Giggsom. Pakao, čak i Gary Neville sada je prikupio relevantnije iskustvo.Iako se može reći da neke od tih menadžerskih karijera nisu dovoljno slavne da zaslužuju pukotinu u Unitedu, Giggs je tek treba započeti menadžersku karijeru. Drugo, većinu vremena Giggs sjedi pored Van Gaal je uzeo savjete i proširio svoje iskustvo, Ujedinjeni su u najboljem slučaju bili neuspješni. Po vlastitom priznanju, Van Gaal se bori za Unibet nastup iz svojih igrača, neki od Unitedovih nedavnih zaslona bili su desetljećima najneodrživiji, pa zašto imenovati iznutra kada se čini da većina navijača zaziva potpuni remont? Kakav kontinuitet bi United preferirao?Više od iste?

Budućnost koju je predvidio Ed Woodward ukazuje na to da Van Gaal konačno vodi stranu nekakav uspjeh, primjerice domaći naslov ili istinski napredak u Ligi prvaka prepustivši njegovu zamjenu nakon što je obnovio neku od starih glasa kluba. Ako se to dogodi, dovoljno pošteno. Ako to ne postoji i postoji tek nekoliko znakova bilo kakvog takvog zaokreta, zašto bi Van Gaalov Unibet pomoćnik bio u redu za promociju?

Giggs je bio i veliki igrač i veliki Manchester United sluga , ali tako je i Bobby Charlton. Tako je i Bryan Robson. Nema jamstva za upravljanje će dolaziti tako lako, a za svakog Pep Guardiola ima mnogo koji ne uspiju. United može pregledati internu imenovanje kao Bet365 rezultati uživo sigurnu opciju, ali u stvarnosti ne postoji takva stvar.Što se događa ako je Van Gaal postao nepopularan lik do trenutka kad ode? Hoće li Giggs biti zaražen udrugom? Možda je već, jer trenutno Van Gaalu jedva da se svi divili.

Dno crta je Woodward i njegov odbor ne može pogoditi budućnost bolje nego itko drugi i United jednostavno nisu u stanju znati kada potreban im je sljedeći menadžer ili kakav će posao biti tražen. Ujedinjeni su dva (trebali bi pobijediti Sheffield United u subotu) FA kup ovaj mjesec sa Premier League igrama daleko u Newcastle i Liverpool, a Southampton kod kuće između njih.Pep Guardiola: “Trebam novi izazov, a ja želim biti “Pročitajte više

Dođite veljače da bi se mogli vratiti u krizni režim, a Van Gaal se nagovori da će podnijeti ostavku, a onda opet odreći.Je li ovo doista vrijeme da ukazuje da će sljedeći menadžer doći iznutra ili klub ima potezni motiv u promicanju Giggsove nadmoći? Već je zaustavio Mourinho trač, ali možda Woodward smatra da je veleslalom zadužen za Old Trafford da će povećati šanse kluba da spusti Gareth Bale u neku točku. To bi barem bilo pametno, iako dosta osjećati United bi bilo bolje savjetovati da se zaustavi tilting na španjolskim vjetrenjače i riješiti misfiring u Manchesteru.Još uznemirujuća je mogućnost da United može koristiti Giggs, ili barem naseljeni sukcesiji, kao dimnu pozadinu za pokrivanje pregovora koji će preusmjeriti Guardiolu sa svog pretpostavljenog puta do Manchester Cityja i krijumčari ga u Old Trafford dok nitko ne gleda. </P >

Moguće, možda, ali ne više nego što je United odlučio za menadžera s nula iskustva, ili nastaviti da podrži 64-godišnjeg koji je proveo 250 milijuna funti, a priznao prije nekoliko tjedana njegov tim se nije usudio igrati nogomet .

Ovo su čudna vremena. Nešto se zbraja i u osnovi je činjenica da se United čini da preferira fiksiranje nekonvencionalne situacije s nekonvencionalnim rješenjem. Čini se da je ispunjen opasnošću, ali Woodward zna što radi. Uostalom, vidio je većinu Unitedovih igara ove sezone.Možda misli da je krajnje vrijeme da počnu malo opasno živjeti.

Rate this post