Opava vs. Πρέντμπεϊς 0: 0. Μια δίκαιη κλήρωση, και οι δύο προπονητές συμφωνούν

“Αγαπημένη κλήρωση. Στο τέλος της ταραχώδη κατάσταση κατά την οποία αγωνιζόμαστε για να χάσει, οπότε το θέμα είναι πολύτιμη «, είπε ο προπονητής της Σιλεσίας ομάδα Ιαν Baranek, με τον οποίο Παρντουμπίτσε ομόλογό του Γίρι Krejci για την αξιολόγηση της πορείας της κωδικοποιητές twittered.

«Συμφωνώ ότι στο τέλος το θέμα είναι δίκαιη, αν και πρέπει να πω ότι στο τέλος είχαμε την ευκαιρία όταν ήμασταν ανάπτυξη θα μπορούσε να τραβήξει κάτω από την πλευρά μας», δήλωσε ο Krejci.

το μυαλό είχε μια σταθερή ευκαιρία Jerabek και μπούκλες. που γεννήθηκαν σε πέντε λεπτά. Διαιτητής Adámková πρόσθεσε τμήμα ασυνήθιστο λεπτά επιπλέον τη δέουσα προσοχή Opava τερματοφύλακας Vasek, ο οποίος μετά την επαφή με το εσωτερικό του Πετράν είχε 57 λεπτά υποκατάστατο.Pardubice επιθετικός έτρεξε για την μπάλα, η οποία ήταν τελικά πιο γρήγορα από τον αντίπαλό σας, αλλά όταν γλιστρήσει και χτύπησε 1xbet mobile στο μηρό του.

«Δεν νομίζω ότι ήταν εσκεμμένη, αλλά μάλλον μια ατυχής σύγκρουση. Δεν ξέρουμε πώς είναι, αλλά είναι συντριπτική. Αν ο μυς είναι σχισμένη ή άσχημα μελανιασμένο, ή είναι απλώς naraženina, για να δείξει την περαιτέρω έρευνα «, δήλωσε ο Baranek.

Αναπληρωτής Květoň αλλά οι συμπαίκτες του που πραγματοποιήθηκε κυρίως στο 79ο λεπτό πήγαν εξαιρετικά ανακούφιση προσπάθεια κουνάμε. «Ευτυχώς, έδωσε μια παράσταση ποιότητας, έχει κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά, ήταν ορισμένα εντύπωση και έπιασε εκατό τοις εκατό πιθανότητες.Αν Vasek όχι πίσω μαζί, θα είναι μια απώλεια για εμάς, αλλά εμείς θα πρέπει να επαρκή αποζημίωση «δήλωσε ο Baranek.

Τερματοφύλακας Vasek, αλλά ήταν μακριά από τον μόνο παίκτη στη λίστα των» pochroumaných». “Έχουμε χάσει τον Jursu από τότε που τρέξαμε κάτω από το τρέξιμο. Κατά τη διάρκεια της προβλήματα υγείας του και Pospech, ο οποίος έπαιξε το παιχνίδι με sportingbet mobile μια μικρή αυταπάρνηση, γιατί είχε προβλήματα στο γόνατο, «απαριθμούνται την πρόσθετη επιβάρυνση του επίσκεψη προπονητή

κατοικίδια δεν είχε κίνηση στην επίθεση

Παρντουμπίτσε πήρε σημείο μετά το τελικό σφύριγμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Κατασκευάστηκε στις παραστάσεις του φθινοπώρου στο Opava, όπου το κόκκινο και το λευκό αποδεκάτισε τον αντίπαλό του. 5: 0, ήταν ρεαλιστικό αυτή τη φορά

«Έχει εισαχθεί εδώ Opava διαφορετικό από ό, τι ήταν το φθινόπωρο.Δεν είναι τυχαίο ότι είχε μια σειρά από πέντε αγώνες χωρίς να χάσει. Σίγουρα μια καλή ομάδα ήρθε εδώ και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Το παιχνίδι θα τακτικής σελίδα αντιμετωπίσει με λίγες εξαιρέσεις πολύ καλά, «απόλαυσε το αφεντικό σπιτικά πάγκους Krejci, ο οποίος είδε και τα αποθεματικά των επιδόσεων, ειδικά στο πρώτο pětačtyřicetiminutovce.

» Ακριβώς μπροστά μας έλειψε κίνηση, Ως εκ τούτου, έχουμε φτάσει σε μια στροφή. Το δεύτερο μισό βελτιώθηκε όταν μετακινήσαμε τη Fuska πιο δυνατά. Αλλά είχαμε επίσης κάποια ανταλλαγές με τον Fousk και τον Klátil, “πρόσθεσε ο Krejčí.

Rate this post