Unibet mobil sportfogadás

Bizonyos övsorok is, ha tetszik az ötlet, akkor volt az idő, amikor az üzlet legjobb vezetői megtagadták a táncot az ügynököknek.Cloughnak soha nem volt ideje középső férfiaknak (Peter Shilton egy csodálatos történetet mond arról, hogy két tanácsadója átviteli tárgyalásokba kerül, és Clough az irodai ajtó mögé vár, hogy kirakja őket egy squash-ütővel), és egyértelműen Unibet kijutott Saundersre, majd Derby megye hozza magával.

„Felállok” – emlékezett vissza Saunders a TalkSportra. – Kicsit ideges voltam – Brian Clough. – Fiatalember, kedves látni. – Kevinre néz, az ügynökem – nem is rázza meg a kezét. – Fiam, beszélhetnék veled, vagy beszélnem kell vele, hogy Bet365 mobil sportfogadás beszéljen veled? – mondtam: – Beszélhetsz velem, Clough úr. – Elment: – Köszönöm, fiam, mert nem nagyon szeretem a labdarúgást előtte beszélni – egy kövér… ”

Kezdjük a kezdetektől.Ez a kis vázlat, amit megtanultunk, az Alan Hill házában, a Clough asszisztensében, 1991. júniusában kerül Unibet megrendezésre. mozog. Aztán végül, az kopogás az ajtón. – Zöld pulóver, fehér nadrág, fehér zokni, foltos arcok – mondta Saunders. Már klasszikus Cloughie szín. „Foltos arcok!” Az egyik előadó visszhangzik, nevetésével.

Minden kicsit furcsa lesz. – Leülünk – felelte Saunders -, és a ház másik végéhez sétál, és a falra nézve, a falnak egy centiméteres orrával ül a székre.Egy percig sem mond semmit – csak a falra meredve. – Végül a Clough a székéről, a padlóra és a Unibet térdére csúszik. – Arra gondolok: „Mi a…” – folytatta Saunders. – Nem hiszem el, hogy mi történik.Ez egy brit rekord-átadás, ez állítólag… ”

Clough, azt mondta, kezével és térdével mászik, ahol leendő új aláírása ül. „Ezen a ponton” – és Saunders ezt a következő megjegyzést a szemében oly módon fejti ki, hogy „tudatosan elkezdtem dolgozni.” (Mindkét előadó nevet.) Facebook Twitter Pinterest Dean Saunders a találkozás Brian Cloughval

Kiderül, hogy talán a vacsora utáni közönség javára (Saunders 1,000–2000 font pop-ot kap, online promóterei szerint, a www.comedians.co.uk oldalon) Saunders nemcsak egy jó versenyző, hanem egy bámulatos impresszionista.

„A padlón mászik” – mondja. – Megáll, néz a szőnyegre, és Unibet bónusz elmegy: [Clough megszemélyesítés]: “Hegyes, szeretem a szőnyegét, fiam, honnan kapta ezt?”

Már az a gondolat, hogy ez nem rendes anekdota.Mégis csak nagyon melegek vagyunk. – Korán van, ez a történet – mondta Saunders. – Ez vidám. – Clough az “fatso” ügynöknek hívja. Belép a kertbe, és Saunders szerint egy virágcserepet vesz fel – a „legjobb potot, amit valaha láttál a virágokkal ömlött ki” – és kivágja az egész tételt, hogy bemutassa a leendő új aláírását. Aztán, egy dolog, ami egy másikhoz vezet, Clough úgy kezdi használni a virágokat, mint egy úgynevezett mikrofont, hogy meggyőzze Saunders-t, hogy csatlakozzon hozzá a Frank Sinatra Chicagóhoz. pénzügyi ajánlat, amelyet a rendszeres Clough megszakítások akadályoztak (önmagában furcsa, amikor Gemmill csak az első csapat edzője), és amikor a játékos végül hazaér, fejjel forog, megkapjuk a gyilkos Unibet vonalat.Saunders a feleségét az ajtón belül találja, ujjával az ajkához, és remegő mozdulatot tesz. – Csak a nappalimban ült – mondja -, a kerttel ellátott fazékkal, és karja az anyám mellett. Istennek őszinte……

Mindenkinek, különösen a korszakban, úgy tűnik, van egy Clough-története, de semmi talán olyan, mint ez a szörnyűség -, és azt mondom, hogy valaki, aki néhány könyvet írt. a férfi munkájáról. Én is biztos vagyok benne, hogy először emlékszem arra, hogy valaki anekdotát mondott ilyen módon, amikor nyíltan humorként említi az alkoholfogyasztást és alkoholfogyasztást, amely a Clough-t befejezte – egy betegség (köztük a TalkSport) rendszeres Ray Wilkins, feltehetően ezt hívja.Sajnálom, hogy egy szörnyű spoilsport – teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy megmondom, hogy kapok egy humorérzetet, hogy bosszú és LOL – de elkezdtem csodálkozni, vajon lehet, hogy Saunders kicsit egy pillér.

Saját részeg Cloughie történetem van. Egy évvel azután, hogy Saunders elhagyta Derbyt (végül Liverpoolba ment), én voltam az első Unibet munkámban, a Newark Hirdetőnél, és a Clough-t meghívták, hogy üljön egy fa a helyi művészeti központ megnyitására.

Ezúttal a felvételért öltönyben volt, nem a zöld pulóverben. Foltos arcok azonban. Pissed újra.Nem pontosan Clough a pompájában, azokkal a piercingszemekkel, a kifinomult frizurával, az egészséges bőrrel és az összes értékes, különleges mágiával, amely a győztes bajnoki címek és az európai kupa nyerte el. >

Különben is, a fa. A legtöbb ember a földre ugrik, megszórja egy kis sárot a gyökereken, és összeragasztja. Nem Clough. A térdén állt, és csupasz kezével megsimogatta a talajt, és tönkretette a jó öltönyt. Senki sem nevetett, és talán még inkább bolond nekem, hogy nem tettem egy Clough-akcentust az évek során, és megpróbáltam néhány kilométert kihozni belőle.Csak ezer történet van erről az emberről, akik nem utalnak rá, hogy vakolták.

Ő volt a fickó, emlékszem, aki egyszer azt mondta egy kollégának: „Sinatra találkozott velem, tudod, és nevezz nekem egy csalást, humoros, bármit is akarsz, ezek azok a történetek, amelyek nevetnek. Nem azokról az arcáról, amelyek a piszkos arcán vagy önmagukban, amikor alkoholizmusba csúsztak, vagy talán már ott álltak. Nem történetek, amik gyanítom, Unibet mobil sportfogadás hogy talán több topspinje lenne, mint egy Roger Federer-nek.

A kisebbségben vagyok. Egyértelműen tisztességes játék, hogy menjen a rádión, és mondd el a vicces anekdotákat valakinek a problémájáról. Mindezek mellett remélem, hogy a Clough család – Nigel, Simon és Elizabeth, és a saját gyermekeik – nem hangoltak be.Tudom, hogy a Clough európai kupa-győztes csapatai közül néhányan gondolkodnak róla, és ezen a héten felhívtam a Hill-hez. igaz, ”mondta. – Brian nem volt részeg, nem kúszott a kezét és a térdét, nem ült a fal felé, nem említette a szőnyeget, és nem volt virágcserepe…csak úgy érzi, mintha [Saunders] tedd ezt a történetet egy nagyon fantáziadús forgatókönyvírón keresztül, és ez az, amire jöttek. ”

Minden meglehetősen kínos, biztos vagyok benne, hogy egyetért. – Brian szeretett egy italt, és mindannyian tudjuk, hogy a helyzet vége felé, de egyáltalán nem volt részeg, – folytatta Hill. „Nem tette meg a mondott dolgokat, és nem tudom, miért mondaná őket [Saunders].

“ Brian érkezett Archie Gemmill-el. – Helló, Clough úr – mondta Saunders. – Fiam, hívj Brian-ra – válaszolta.Teljesen normális volt. Nem igazán akart beszélni egy ügynökkel, ez helyes, és azt mondták, hogy nehéz lesz, mert Saunders már megállapodott az Evertonnal. – Nem lesz nehéz – mondta neki Brian -, akkor csak több pénzt kínálunk, mint amennyit. – Akkor elment a kertbe, hogy szagolja a levendulát.

„Mikor volt” Elment, Saunders elmondta, hogy Everton 8 000 fontot ajánlott neki. – Egy hónap? – kérdeztem. – Nem, egy hét. Crikey. Mondtam Briannak, és az ő reakciója: „Véres pokol, ez több, mint én, Nigel és Pearcey összejönnek.” Először is azt akarta, Unibet hogy tegyek valamit. – Szagolja ezt a virágot – mondta -, ez szép. – Fél óra múlva Saunders azt mondta, hogy beszélni fog a feleségével, és hazament.Aztán 21 órakor azt mondta, hogy a Liverpool megegyezett a mi ajánlatunkkal, és inkább ott fog menni, mert apja korábban játszott rajtuk. Szóval ennyi. Brian nem volt részeg, és nem igazságos. Mindenféle különféle Brian Clough-történet van – mondom magamnak, de nem kegyetleneket, nem pedig ilyeneket. Ez a nyolc perces klip – „a legcsodálatosabb dolog, ami valaha történt velem a futballban” – mondta Saunders – vírusos.Ez egy internetes érzés, és a Liverpool Echo hétfőjének főcíme: „Hogyan próbálta meg egy részeg Brian Clough meggyőzni Dean Saunders-t, hogy kapcsolja le Howard Kendallot.” Még a Birmingham Evening Mail is futott. „A következő anekdotának nincs köze a klubunkhoz ezen a javításon” – magyarázta az újság. „Ez azonban talán az egyik legjobb labdarúgó történet, amit hallottunk az elmúlt negyed évszázadban.” Vagy, attól függően, hogy ki hiszel, az egyik legnevesebb.

az FA-kupa döntőjébe, az egyik évben a Wembley hat látogatásának egyike. Nyilvánvalóan Saunders-nek minősítette – akit tájékoztattak arról, hogy a történetét vitatták, és úgy döntött, hogy nem kommentál -, de nagyrészt nem kellett áttörni a feljegyzéseket a csapatának javítása érdekében.Az elõzõ évben Clough megtalálta Roy Keanét Cobh Ramblersért, és 47 000 fontért írt alá.

Amennyire tudom, Keane soha nem mondott el történetet, vagy díszített egyet a Clough-ról, az elpusztult arc, abban a nehéz időszakban, 1991 és 1993 között, amikor a romlás bekövetkezett. Talán igaz, ahogy Keane egyszer mondta, a játék tele van blöffölőkkel.

Rate this post