Unibet online pariuri

Unibet online pariuriUnibet este unul dintre cele mai recunoscute birouri de pariuri care au câștigat un trofeu pentru Bookmaker-ul anului 2010. Peste 2000 de magazine de pariuri și peste 16 000 de angajați demonstrează că puteți avea încredere în această companie. Unibet oferă o gamă largă de oportunități de pariere cu cote foarte mari. Este specializată în fotbal, curse de cai și tenis. Unibet nu oferă atât de multe bonusuri ca și ceilalți, dar ofertele generale și cotele mari îl fac popular. Unibet acceptă metode de plată prin transfer bancar, Skrill, card de credit sau Paysafecard. Clasamentul general? Mare birou de pariuri.

Bonus de 700 $ – Înscriere la Unibet!
Cum se creează un cont la Unibet
Contul poate fi creat cu ușurință. Doar faceți clic pe Conectați-vă pe site-ul Unibet.
1) Completați câteva informații de bază
2) Scrieți un cod promoțional dacă aveți un câmp promoțional pentru a obține un pariu gratuit pentru 38 €.
3) Faceți clic pe Creare cont
4) Alegeți o metodă de plată și efectuați un depozit
5) Acum puteți paria la această companie britanică.

Bonusuri:
Pariuri gratuite de 25 €
Cetățenii cehi pot obține un pariu gratuit, este foarte ușor să le obțineți. Doar plasați un pariu de calificare cu o valoare minimă de 8 AUD și Unibet vă oferă un pariu gratuit fie dacă câștigați sau pierdeți. Minimul de pariu acceptabil pentru pariu este de 1,5. Regulile complete pot fi găsite pe site-ul Unibet. Trebuie să introduceți Unibet codul promoțional dacă aveți unul.

Cum se face un depozit:
Pentru a paria, trebuie să ai bani în contul tău de pariuri. Puteți utiliza cardurile Visa (cu comision de 0,2%), Mastercard, portofelele Skrill, Neteller, Paysafecard sau Ukash, care vă transferă imediat banii. Sau puteți alege un transfer bancar (durează până la 3 zile)
Unibet susține transferurile de bani online sigure. Oferă o gamă largă de metode de plată sigure, care vă ajută să depuneți bani cu ușurință.

Cum se face o retragere:
Poți să folosești:
Carte de viză (cu comision de 0,2%), Skrill sau transfer bancar (care durează până la 3 zile)
Pentru a vă asigura banii cel mai bun mod, Unibet utilizează certificatul SSL.

Cum să pariați:
Unibet oferă una dintre cele mai bune cote de pe piață, în special în fotbal, cai, tenis și cricket.

După ce v-ați conectat la contul dvs. puteți alege un sport pe care îl doriți și alegeți între potrivirile LIVE sau lista de potrivire zilnică.

Puteți paria pe câștig și trageți. Pentru a vedea alte cote pe “+ 36 pariuri” și veți vedea o ofertă completă.

Toate pariurile vor fi afișate în partea dreaptă. Acum puteți alege cât doriți să pariați sau să ștergeți unele meciuri. Suma minimă de pariu este de 0,15 AUD.

Pariuri live
Unibet oferă pariuri live și emisiuni de fotbal, tenis, cricket, golf, săgeți sau rugby. Meciul de rulare va fi afișat deasupra altor meciuri. Pentru a vedea toate meciurile în desfășurare, faceți clic pe Toate sporturile.

Emisiuni TV
Unibet oferă fluxuri live de evenimente sportive precum baschet, fotbal, rugby, cai, tenis sau handbal. Pentru fotbal există ligă argentiniană, japoneză, portugheză, franceză, olandeză, spaniolă, italiană sau americană.

Rate this post